Dynastia pisze: ↑11 gru 2023, 15:08
No to jasne czemu remont niczym stocznia promowa…
Wręcz przeciwnie - niezmiernie się cieszę, że ten moment jest już blisko.
Miałem się wprowadzić przez Bożym Narodzeniem ale to już nierealne ale do końca stycznia powinno się udać.
Jest jeszcze opcja, że będzie można tam już mieszkać ale wstrzymam się z przeprowadzką żeby jak najwięcej zrobić bez Jaskra żeby go nie stresować hałasami.
Dynastia pisze: ↑11 gru 2023, 15:08
No to jasne czemu remont niczym stocznia promowa…
Wręcz przeciwnie - niezmiernie się cieszę, że ten moment jest już blisko.
Miałem się wprowadzić przez Bożym Narodzeniem ale to już nierealne ale do końca stycznia powinno się udać.
Jest jeszcze opcja, że będzie można tam już mieszkać ale wstrzymam się z przeprowadzką żeby jak najwięcej zrobić bez Jaskra żeby go nie stresować hałasami.
A nie mówiłam?
Czy tym razem mowa o styczniu 2024? Czy tym następnym?
kasik pisze: ↑10 gru 2023, 23:17
W życiu tyle nie ważyłam i nawet nie wypowiadam tej liczby głośno bo bez odpowiedniej wiązanki się nie da
Codziennie idąc spać myślę jak to od rana będę na diecie, czego nie będę jadła, a tylko zgłodnieje i mi rozum odejmuje
1702148232_hfsu6e_600.jpg (81.16 KiB) Przejrzano 3316 razy
Ja to tylko tu zostawię
Z balkonikiem mi do twarzy
kasik pisze: ↑10 gru 2023, 23:17
W życiu tyle nie ważyłam i nawet nie wypowiadam tej liczby głośno bo bez odpowiedniej wiązanki się nie da
Codziennie idąc spać myślę jak to od rana będę na diecie, czego nie będę jadła, a tylko zgłodnieje i mi rozum odejmuje
1702148232_hfsu6e_600.jpg
Ja to tylko tu zostawię
Z balkonikiem mi do twarzy
No nic, jakoś muszę z tym żyć skoro nie ma Ciebie pod ręką żeby zmniejszyć dopływ tlenu
Zresztą, grube babki też są fajne, zimą ogrzeją, latem dadzą cień, ciężko porwać, same korzyści
kasik pisze: ↑13 gru 2023, 08:34
No nic, jakoś muszę z tym żyć skoro nie ma Ciebie pod ręką żeby zmniejszyć dopływ tlenu
Zresztą, grube babki też są fajne, zimą ogrzeją, latem dadzą cień, ciężko porwać, same korzyści