Organizujemy się :)
Re: Organizujemy się :)
Dorotko, to ja zapytam jeszcze raz o tę wyszukiwarkę, bo wcześniejsze pytanie mogło się przysypać emotkami Czy tylko u mnie nie działa?
Ej, nie pisać mi tu teraz, bo w ten sposób to Dorotka nigdy mojego pytania nie zobaczy
Przepraszam, zapomniałam Wyszukiwarka działa, tylko ponieważ forum jest nowe, to słów ma jeszcze mało zaindeksowanych Czego szukałaś?
No to wrzucę najświeższe z kanału, filmik urodzinowy Merlinka https://www.tiktok.com/@merlin_morgana_ ... 5772711174
❤ Eris na zawsze z nami ❤ Merlin 21.05.2019 ❤ Morgana 19.04.2020 ❤
M&M na Instagramie
Moja psychodeliczna kociobiżuteria
M&M na Instagramie
Moja psychodeliczna kociobiżuteria
Ja idę na łatwiznę i nawet wyszukuję swój wątek, więc zawsze wpisuję "Khaleesi". I teraz widzę że słowo pominięte że względu na dużą częstotliwość występowania... Przedtem pisało że brak wyników wyszukiwania....
OK, czyli pewnie sposób indeksowania muszę zmienić w panelu, muszę porównać, jak było poprzednio. Ja to samo sprawdziłam wpisując "Borgia", i wyszukało grzecznie, ale tutaj raptem dwa posty byłyMoni_Q pisze: ↑28 maja 2022, 08:11Ja idę na łatwiznę i nawet wyszukuję swój wątek, więc zawsze wpisuję "Khaleesi". I teraz widzę że słowo pominięte że względu na dużą częstotliwość występowania... Przedtem pisało że brak wyników wyszukiwania....
Czy nasze forum AgilisCattus jeszcze funkcjonuje?
Nie znalazłam go , a tak jakoś pomyślałam o starych uczestnikach , którzy może chcieli by do nas dołączyć
Nie znalazłam go , a tak jakoś pomyślałam o starych uczestnikach , którzy może chcieli by do nas dołączyć
Z tego, co widzę to jest
Tudor ok. 17.06.2017
Saladyn 07.07.2018
Mieszko I ok. 10.05.2019
Leszko Biały ok.10.05.2019
Saladyn 07.07.2018
Mieszko I ok. 10.05.2019
Leszko Biały ok.10.05.2019