W tej chwili to jest
Kod: Zaznacz cały
no
no i coś tam
no jak to
upset
ugh
no
no i coś tam
no jak to
upset
ugh
Ja mam wrażenie że to może być coś z przeglądarką, też mi się tak dzieje, że mnie z telefonu wylogowuje. Klikam "zapamiętaj" ale on już jest w trakcie logowania więc już nie reaguje. Ale tak samo mam na innej stronie.Jaskier pisze: ↑09 paź 2022, 20:09 Dorotko, mam problem (pewnie znowu tylko ja ). Kiedy wchodzę na forum z tel pojawiają się pola do wpisania loginu i hasła.
Dodałem te dane do listy szybkiego logowania więc po kliknięciu na jedno z pól do wpisania tekstu pojawia się pop-up z wpisanymi moimi danymi. Wcześniej było tak, że klikałem ten pop-up, dane się wpisywały i klikałem "Zapamiętaj mnie", co jak wiesz niewiele dawało ale z przyzwyczajenia to robiłem.
Teraz nie mam na to czasu. Klikam pop-upa z danymi do wpisania i od razu jestem automagicznie logowany.
To znów wina mojego telefonu, czy może ktoś inny też tak ma?
Miałem tak na telefonie po zainstalowaniu nowego systemu. Teraz już się uspokoiłoMoni_Q pisze: ↑10 paź 2022, 07:41Ja mam wrażenie że to może być coś z przeglądarką, też mi się tak dzieje, że mnie z telefonu wylogowuje. Klikam "zapamiętaj" ale on już jest w trakcie logowania więc już nie reaguje. Ale tak samo mam na innej stronie.Jaskier pisze: ↑09 paź 2022, 20:09 Dorotko, mam problem (pewnie znowu tylko ja ). Kiedy wchodzę na forum z tel pojawiają się pola do wpisania loginu i hasła.
Dodałem te dane do listy szybkiego logowania więc po kliknięciu na jedno z pól do wpisania tekstu pojawia się pop-up z wpisanymi moimi danymi. Wcześniej było tak, że klikałem ten pop-up, dane się wpisywały i klikałem "Zapamiętaj mnie", co jak wiesz niewiele dawało ale z przyzwyczajenia to robiłem.
Teraz nie mam na to czasu. Klikam pop-upa z danymi do wpisania i od razu jestem automagicznie logowany.
To znów wina mojego telefonu, czy może ktoś inny też tak ma?