Organizujemy się :)

Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent
Posty: 198
Rejestracja: 16 kwie 2022, 15:50
Kontakt:

Re: Organizujemy się :)

Post autor: Luinloth »

Wnoszę o zmianę prompta do emotki: no
W tej chwili to jest , co powoduje, że w normalnych zdaniach typu

Kod: Zaznacz cały

no i coś tam
albo

Kod: Zaznacz cały

no jak to
znienacka wyskakuje taka krzywa minka. Proponuję

Kod: Zaznacz cały

upset
albo
❤ Eris na zawsze z nami ❤ Merlin 21.05.2019 ❤ Morgana 19.04.2020 ❤
M&M na Instagramie
Moja psychodeliczna kociobiżuteria
Moni_Q
Agilisowy Rezydent
Posty: 282
Rejestracja: 19 kwie 2022, 07:35
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Re: Organizujemy się :)

Post autor: Moni_Q »

Luinloth pisze: 27 wrz 2022, 12:31 Wnoszę o zmianę prompta do emotki: no
+1
:)
Dynastia
Agilisowy Rezydent
Posty: 368
Rejestracja: 18 kwie 2022, 01:42

Re: Organizujemy się :)

Post autor: Dynastia »

Nooo super
Tudor ok. 17.06.2017
Saladyn 07.07.2018
Mieszko I ok. 10.05.2019
Leszko Biały ok.10.05.2019
Jaskier
Agilisowy Rezydent
Posty: 210
Rejestracja: 16 kwie 2022, 19:50

Re: Organizujemy się :)

Post autor: Jaskier »

No i emotka słowem się stała 🙂
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent
Posty: 198
Rejestracja: 16 kwie 2022, 15:50
Kontakt:

Re: Organizujemy się :)

Post autor: Luinloth »

No i super V
❤ Eris na zawsze z nami ❤ Merlin 21.05.2019 ❤ Morgana 19.04.2020 ❤
M&M na Instagramie
Moja psychodeliczna kociobiżuteria
elwiska3
Agilisowy Rezydent
Posty: 249
Rejestracja: 16 kwie 2022, 13:47

Re: Organizujemy się :)

Post autor: elwiska3 »

Nie wiem o co chodzi ale fajnie , ze się udało hahaha
Jaskier
Agilisowy Rezydent
Posty: 210
Rejestracja: 16 kwie 2022, 19:50

Re: Organizujemy się :)

Post autor: Jaskier »

Dorotko, mam problem (pewnie znowu tylko ja censure ). Kiedy wchodzę na forum z tel pojawiają się pola do wpisania loginu i hasła.
Dodałem te dane do listy szybkiego logowania więc po kliknięciu na jedno z pól do wpisania tekstu pojawia się pop-up z wpisanymi moimi danymi. Wcześniej było tak, że klikałem ten pop-up, dane się wpisywały i klikałem "Zapamiętaj mnie", co jak wiesz niewiele dawało ale z przyzwyczajenia to robiłem.
Teraz nie mam na to czasu. Klikam pop-upa z danymi do wpisania i od razu jestem automagicznie logowany. ☹️
To znów wina mojego telefonu, czy może ktoś inny też tak ma?
Moni_Q
Agilisowy Rezydent
Posty: 282
Rejestracja: 19 kwie 2022, 07:35
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Re: Organizujemy się :)

Post autor: Moni_Q »

Jaskier pisze: 09 paź 2022, 20:09 Dorotko, mam problem (pewnie znowu tylko ja censure ). Kiedy wchodzę na forum z tel pojawiają się pola do wpisania loginu i hasła.
Dodałem te dane do listy szybkiego logowania więc po kliknięciu na jedno z pól do wpisania tekstu pojawia się pop-up z wpisanymi moimi danymi. Wcześniej było tak, że klikałem ten pop-up, dane się wpisywały i klikałem "Zapamiętaj mnie", co jak wiesz niewiele dawało ale z przyzwyczajenia to robiłem.
Teraz nie mam na to czasu. Klikam pop-upa z danymi do wpisania i od razu jestem automagicznie logowany. ☹️
To znów wina mojego telefonu, czy może ktoś inny też tak ma?
Ja mam wrażenie że to może być coś z przeglądarką, też mi się tak dzieje, że mnie z telefonu wylogowuje. Klikam "zapamiętaj" ale on już jest w trakcie logowania więc już nie reaguje. Ale tak samo mam na innej stronie.
Dynastia
Agilisowy Rezydent
Posty: 368
Rejestracja: 18 kwie 2022, 01:42

Re: Organizujemy się :)

Post autor: Dynastia »

Moni_Q pisze: 10 paź 2022, 07:41
Jaskier pisze: 09 paź 2022, 20:09 Dorotko, mam problem (pewnie znowu tylko ja censure ). Kiedy wchodzę na forum z tel pojawiają się pola do wpisania loginu i hasła.
Dodałem te dane do listy szybkiego logowania więc po kliknięciu na jedno z pól do wpisania tekstu pojawia się pop-up z wpisanymi moimi danymi. Wcześniej było tak, że klikałem ten pop-up, dane się wpisywały i klikałem "Zapamiętaj mnie", co jak wiesz niewiele dawało ale z przyzwyczajenia to robiłem.
Teraz nie mam na to czasu. Klikam pop-upa z danymi do wpisania i od razu jestem automagicznie logowany. ☹️
To znów wina mojego telefonu, czy może ktoś inny też tak ma?
Ja mam wrażenie że to może być coś z przeglądarką, też mi się tak dzieje, że mnie z telefonu wylogowuje. Klikam "zapamiętaj" ale on już jest w trakcie logowania więc już nie reaguje. Ale tak samo mam na innej stronie.
Miałem tak na telefonie po zainstalowaniu nowego systemu. Teraz już się uspokoiło 😉
Tudor ok. 17.06.2017
Saladyn 07.07.2018
Mieszko I ok. 10.05.2019
Leszko Biały ok.10.05.2019
ODPOWIEDZ